Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt26.9 ℃

Amrita Holistisch Centrum in Andijk

Bezoekadres:

Amrita Holistisch Centrum

Middenweg 10
1619BL Andijk
0228-591709
http://www.amrita.nu

Amrita Holistisch Centrum

Holistische natuurgeneeskunde
Holos betekent “geheel”. De Holistische natuurgeneeskunde beschouwt de mens als eenheid van het lichaam (het fysieke lichaam), het denken (de geest) en het voelen (de ziel). Vanaf de moederschoot tot aan de dood heeft ieder mens een natuurlijke levensenergie die zijn/haar gezondheid en welzijn beïnvloedt. Als deze levenskracht onbelemmerd door ons hele systeem stroomt, dan zijn wij gezond en in balans met onszelf en de buitenwereld.

Er kunnen echter verstoringen ontstaan in de doorstroming van de levensenergie door ongezonde voeding, verkeerde levensstijl, emotionele trauma’s, negatieve denkpatronen, stress of andere invloeden van buiten af.

Het doel van de Holistische natuurgeneeskunde is om de levensenergie weer terug in balans te brengen en vrij door te laten stromen, waardoor bewustwording plaatsvindt en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en bevorderd. Bij de Holistische natuurgeneeskunde wordt gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke therapievormen die per individu worden afgestemd.

Het Amrita Holistisch Centrum is gespecialiseerd in Holistische Energetische therapie (healing), Sunshine Reading (reading), Meditatie therapieën (zoals Mindfulness technieken, actieve meditaties en therapieën van Osho, shaking technieken, ademmeditaties, dansmeditaties en zitmeditaties), Fonoforese Frequentie therapie (behandelingen met geluidstrillingen door middel van stemvorken), Fytotherapie (kruidengeneeskunde), Bloesemtherapieën (zoals Bachbloesems, Nederlandse remedies), Aromatherapie (etherische oliën), Schussler Celzouten (op celniveau werkende preparaten), Spagyriek (Alchemistische plantgeneeskunde) en natuurvoedingsadviezen.

Voor wie biedt Holistische natuurgeneeskunde ondersteuning?
Mensen met stress, depressie, burn-out, slapeloosheid, vermoeidheid, lichamelijke pijnklachten, chronische ziekten of psychosomatische aandoeningen.

Daarnaast ook voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, die hun gevoelens moeilijk kunnen tonen, die moeite hebben voor zichzelf op te komen of die alleen maar bezig zijn om voor de anderen te zorgen en zichzelf vergeten, die een moeilijke periode in hun leven doormaken.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Amrita Holistisch Centrum. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map