WIERINGERWERF - Na weken keihard werken en vier inbraken gaat het dan nu toch echt bijna gebeuren. Over een aantal weken heropenen wij de winkel aan het Omtaplein in het oude Rabobank gebouw. Onder voorbehoud houden we de datum van 1 juli aan.

Deze week zijn de etalages en ingang geplaatst zodat het nu steeds meer op een winkel gaat lijken. Van 60 m2 gaan we naar ruim 200 m2. Dat betekent meer verschillende artikelen van de collecties die we nu al voeren zoals Elvira Casuals, Ichi, Soyaconcept, Para Mi, Il Dolce en Red Button. Maar ook komen er een aantal nieuwe merken bij waarvan wij zeker weten dat jullie ze net zo leuk zullen vinden als wij.

Zo krijgen wij het prachtige merk Tramontana vanaf juli binnen. Soepele stoffen, casual chic, mooie prints en prachtige jurkjes.

Jacky Luxury is ook een nieuw merk voor ons. We hebben een prachtig programma in de oh zo geliefde travelkwaliteit besteld. Mooie blouses, jurkjes en jasjes met bijpassende broeken. Ideaal ook voor de feestdagen of voor op het werk.

In de nieuwe winkel hebben we straks 4 ruime paskamers en dat is zo fijn! De grote, officiële opening volgt na de zomervakantie als de collectie op volle sterkte is. Vanaf dan ook meer keuze in accessoires zoals tassen, sjaals en sieraden.

Zodra de winkel geopend is starten wij met de SALE! Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor het laatste nieuws en data.