WIERINGERWERF - Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas met zijn Pietermannen aan in Wieringerwerf.

Dit gaat onder de muzikale begeleiding van Creona uit Wieringerwerf. Sinterklaas zal om ongeveer 13.30 uur in Wieringerwerf aankomen en omstreeks 14.00 uur ontvangen worden bij de Cultuurschuur, door Edith van den Bovenkamp en Wethouder Theo Groot. Daarna vervolgt Sinterklaas zijn weg via, Sternstraat, Fazantstraat, Terpstraat, Meeuwstraat, Sternstraat, Gr.molierestraat, Terpstraat, Brinkweg en dan weer aankomt bij de Cultuurschuur.

Vanaf 14.50 uur kunnen de kinderen met een entree kaartje die ze via de scholen gekregen hebben naar binnen, waar het Sinterklaasfeest kan beginnen. De kinderen van groep 1 t/m 5 gaan in de zaal, waarna de ouders of oppas met de kleinere kinderen plaats kunnen nemen achter in de zaal.

Mocht u of een van uw kinderen door een beperking niet naar boven kunnen,dan horen wij dit graag en zorgen voor een passende oplossing. Natuurlijk worden ook de kleintjes niet vergeten door Sinterklaas en de Pieten. Tijdens het feest zorgt Goochelaar Dennis weer voor leuke trucjes en muziek. Omstreeks 15.45 uur zal het feest afgelopen zijn en kunnen de kinderen die allemaal nog een cadeautje krijgen weer opgehaald worden.

Voor verdere informatie kunt u altijd bellen naar Caroline Betjes: 06-21554467.


Graag bedanken wij iedereen die dit feest weer mogelijk maken: Sinterklaas en zijn Pieten, Gemeente Hollands Kroon, Dorpsvereniging 'De Ruimte,Creona,Dennis de Goochelaar, alle basisscholen uit Wieringerwerf, E.H.B.O., Edith van den Bovenkamp, Wethouder Theo Groot, Stichting de Cultuurschuur, de Zakenclub en natuurlijk alle vrijwilligers die ieder op zijn eigen wijze heeft meegedragen aan dit feest.