HOLLANDS KROON - Het voorjaar breekt aan en voor veel mensen is dat aanleiding om in de tuin aan het werk te gaan.Snoeien, schoffelen en onkruid wieden. Wist u dat uw snoeiafval verwerkt kan worden tot hoogwaardig compost en elektriciteit? Speciaal voor snoeiafval biedt HVC vanaf 6 april tot en met 11 mei een extra service aan om uw snoeiafval op te halen.

Melden

Om uw snoeiafval te laten ophalen, maakt u online een afspraak via www.hvcgroep.nl. Hier vindt u de knop ‘grofafval melding’ en kunt u uw snoeiafval aanmelden. U kunt ook via de HVC klantenservice een afspraak maken om uw snoeiafval op te laten halen. Dit kan per e-mail naar klantenservice@hvcgroep.nl of telefonisch via 0800-0700 op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

Hoe aanbieden?

Het snoeiafval moet tilbaar en gebundeld worden aangeboden. Een bos mag maximaal 1,50 meter lang zijn en maximaal 25 kilo wegen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt met de klantenservice, legt u het snoeiafval op de afgesproken dag klaar op de plaats waar u normaal uw afvalbak neerzet op de ophaaldag. In het geval van een ondergrondse container, legt u het snoeiafval daar bij.

Zelf brengen?

Natuurlijk bent u meer dan welkom om uw snoeiafval zelf in te leveren bij het afvalbrengstation bij u in de buurt. U bent hier het hele jaar welkom met snoeiafval en grof huishoudelijk afval.