WIERINGEN - Muziekvereniging Wieringerwaard is op zoek naar zangliefhebbers die mee willen zingen tijdens het Jubileumconcert op 15 juni in theater Cool in Heerhugowaard. Dit jaar bestaat de muziekvereniging 60 jaar en dit wordt gevierd met een Jubileumconcert. Een concert waarbij groots wordt uitgepakt. Het orkest zal o.a. samen met zangeres Leona Phillippo en het projectkoor optreden in een wervelende show. Leona is bekend als winnares van de programma’s Voice of Holland en Maestro.

Het is al langere tijd een wens van de vereniging om in een theater op te treden. Eerdere concerten werden door de pers verwoord als “theaterwaardige” optredens. Het jubileum is een mooie gelegenheid om dit te gaan uitvoeren. Bij een dergelijk concert hoort natuurlijk ook een projectkoor.

Voor dit concert worden enthousiaste zangers en zangeressen gezocht die samen met het orkest willen optreden. Iedereen is welkom om mee te doen. Er wordt wel van je verwacht dat je deelneemt aan de repetities die vooraf in Wieringerwaard zullen plaatsvinden. Onder begeleiding van dirigente Meike Wilms zal er in de periode van 17 mei tot 15 juni vijf keer gerepeteerd worden. Op zaterdagmiddag 15 juni is de generale repetitie, gevolgd door het Jubileumconcert in de avond.

Deelname aan het projectkoor kost 10 euro per persoon. Deelnemers zullen, door mee te doen aan dit projectkoor, behalve plezier beleven ook een unieke podiumervaring in theater Cool kunnen ervaren. Uiteindelijke doel is om een koor te hebben met 80 tot 100 zangliefhebbers.

De juiste data en tijden van de repetities staan op de website van de verenging: www.jubileumwaard.nl Hier kan je nog meer informatie vinden over dit concert. Direct aanmelden kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar: jubileumprojectkoor@gmail.com

Kaarten voor dit concert zijn online te bestellen.