Wanneer je al een tijdje meedraait in de zakenwereld, is het je ongetwijfeld bekend dat relatiegeschenken een belangrijke manier zijn om zakelijke connecties mee te versterken. Je gebruikt ze bijvoorbeeld om te bedanken voor een samenwerking of om een gezamenlijk behaald succes te vieren. Een geschenk heeft niet alleen materiële waarde, maar staat symbool voor de verbinding tussen beide partijen. Alhoewel het raadzaam is om kwaliteit boven kwantiteit te stellen, hoeft deze investering nog steeds niet gepaard te gaan met torenhoge kosten.

Met zelfs een klein presentje versterk je een connectie

Je zakelijke ideeën, producten en diensten kunnen nog zo sterk zijn, zonder betrouwbare partners lukt het niemand om zijn gestelde doelen te bereiken. Met een presentje, hoe eenvoudig deze soms ook kan zijn, versterk je bestaande relaties en verdiep je beginnende connecties. Met een goed gekozen geschenk laat je de ander zien dat je waarde hecht aan de samenwerking en bereid bent om hierin te investeren.

Positieve merkassociatie

Een paraplu bedrukken is vandaag de dag een van de vaakst gemaakte keuzes op het gebied van relatiegeschenken. Het is een cadeau dat niet alleen van symbolische, maar ook van praktische waarde is. Elke keer dat de ontvanger door een regenbui heen moet, bewijst jouw geschenk zijn nut. Onbewust levert dit ook een positieve associatie met je merk op. Door niet voor de meest eenvoudige paraplu, maar voor bijvoorbeeld een stormparaplu te kiezen, kies je voor een item dat aanzienlijk langer meegaat. Kwaliteit zou je bij het uitkiezen van een geschenk dan ook altijd boven kwantiteit moeten stellen.

Maak je geschenk persoonlijker door het te laten bedrukken

Relatiegeschenken zijn vaak, maar niet per se per definitie bedrukt. Toch is het raadzaam om hier wel voor te kiezen. Niet alleen vanwege de zichtbaarheid die dit je bedrijf oplevert, maar ook vanwege de persoonlijke noot die je er daarmee aan toevoegt. De bedrukking met een naam of een logo maakt het cadeau uniek en daardoor extra memorabel.

Welke artikelen kun je laten bedrukken?

Wanneer je in zee gaat met een partij die zich specialist op het gebied van bedrukte geschenken mag noemen, kun je ervan uitgaan dat je de keuze hebt uit een breed scala aan fartikelen. Zo kun je een eenvoudig presentje als een bic aansteker bedrukken, maar kun je ook kiezen voor zaken als een balpen, een handdoek, een katoenen tas, een koffiemok, een powerbank, een vlieger, een vlaggenlijn, een bal en allerhande kledingstukken.

Verschillende druktechnieken

Specialist lavistarelatiegeschenken.nl maakt gebruik van verschillende druktechnieken. Voorbeelden daarvan zijn de zeefdruk, digitale printtechnieken, laser graveren en de tampondruk. Zo kan op ieder soort materiaal de juiste techniek worden toegepast. Dit levert je een feilloos eindresultaat op, waarvan zowel jij als de ontvanger de vruchten van plukken. Je ontvangt altijd eerst een proefdruk en pas na goedkeuring daarvan gaat de specialist aan de slag met het vervaardigen van het totaalaantal.