WIERINGERWERF - Nick en Esther Gras willen 2017 feestelijk afsluiten. Daarom ontvangen alle klanten bij de aankoop van hun nieuwe bril of contactlens abonnement maar liefst €50 cadeau!

Deze aanbieding is alleen nog dit jaar geldig dus kom snel om er nog van te profiteren!

Bij Nick Gras optiek worden uw ogen vakkundig en volgens de laatste technieken gemeten. Met de nieuwste versie van de Visioffice kunnen we uw kijk en leeshouding analyseren om zo de glazen op maat voor u maken. Met onze virtual reality bril kunnen wij u laten zien wat de verschillen zijn met het kijken door multifocale glazen maar u ook de voordelen van een gepolariseerd glas tonen. Dit kunnen wij u met plezier in de winkel tonen.

Natuurlijk zijn er ook mensen die liever geen bril dragen. Een mooi alternatief zijn dan contactlenzen. U kunt bij ons komen voor advies over de juiste lens voor uw manier van leven. Dat kan een harde of zachte lens zijn. Een daglens of multifocale lens is ook mogelijk. En natuurlijk de nachtlens: je draagt de lenzen s ’nacht zodat je overdag geen lens (of bril) meer nodig hebt. Perfect toch?

Let u ook op uw gehoor tijdens oud en nieuw? Wij hebben zeer geschikte gehoorbescherming op voorraad in de winkel. Toch een prettig idee tijdens harde knallen op oudjaarsavond en het concert waar u wellicht naar toe gaat.

Onze nieuwe audicien! Vanaf heden ontvangen wij audicien Aitze Bouma (uw audicien aan huis) op de vrijdagmiddagen bij ons in de winkel. Aitze is reeds jaren een bekent gezicht in deze regio en verzorgt het aanmeten van uw hoortoestellen. Hij aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Over uw zorgvergoeding gesproken: Heeft u nog recht op een vergoeding? Wij kunnen dit voor u nakijken en de vergoeding direct met uw aanschaf verrekenen.

Tot slot: Weet u dat u op www.nickgrasoptiek.nl ook online uw monturen kan passen en bestellen?

Wacht u niet te lang met het verzilveren van uw €50 voordeel. Het kan nog maar tot 30 december!

Tot ziens bij Nick Gras optiek.

Terpstraat 27a, tel:0227-600760, mail: info@nickgrasoptiek.nl