BERGEN - Op woensdagavond 7 juni 2017 gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg op de Lucebertschool, Zakedijkje 38a in Bergen van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en de kracht van innerlijke wijsheid. 

Een cursus over bewustwording, innerlijke wijsheid, mindful zijn, rust en meditatie, waarbij je dichter bij jezelf leert komen. Wat brengt de stem je, die wij allen in ons dragen. Leren te verbinden met jezelf en de kennis die in je zit. Maar ook leren mindful te zijn. Zodra je één bent in lichaam en geest, dan kun je je verbinden, één in jezelf en één met de wereld om ons heen.

In deze cursus gaan we met onder andere speciale meditatieoefeningen de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewust te worden van de innerlijke wijsheid, maar ook wat deze innerlijke wijsheid te brengen heeft en hoe het je verder helpt in je leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest.

Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust wilt ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.

Cursusdata woensdag 7, 14, 21, 28 juni en 12 juli 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.