BROEK OP LANGEDIJK - Vanaf augustus 2024 start Fred van Eck van Eckkies.nl met workshops in smartphonefotografie op de locatie van Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk. De oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Hij was al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Alkmaar, en heeft hij deze nu gevonden. Nu kan hij naast de cursussen (die altijd binnen zijn) nu ook workshops aanbieden waarbij er binnen- en buitenfoto’s gemaakt gaan worden door de cursisten. Fred geeft al smartphone cursussen in Oudorp, maar nu dus ook op deze locatie vlakbij Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard.


Unieke locatie voor smartphone fotografie

De Broekerveiling biedt een uitstekende setting om met cursisten aan de slag te gaan en hen met prachtige resultaten naar huis te laten gaan. De workshops beginnen met een theoretische inleiding waarin ervoor gezorgd wordt dat alle soorten smartphones optimaal zijn ingesteld. Dit gebeurt gezamenlijk, waarbij Fred de uitleg geeft aan de hand van duidelijke voorbeelden en de cursisten direct aan het werk worden gezet. Zodra alle functies helder uitgelegd zijn en de smartphones goed zijn ingesteld, verkennen we het museum en gaan we foto’s maken.

Deze workshop duurt drie uur (iets langer dan normaal), kost € 47,50 per persoon, en wordt op diverse zaterdagen van 10:00 tot 13:00 uur gegeven. Deelname aan de workshop is inclusief toegang tot het buitenmuseum, waar we onze oefeningen uitvoeren. De workshop duurt iets langer vanwege de omvang van het terrein. De eerste geplande data zijn:

- Zaterdag 10 augustus

- Zaterdag 24 augustus

- Zaterdag 28 september

Neem een kijkje op de website www.eckkies.nl voor informatie over deze nieuwe workshop in smartphonefotografie. Daar vind je meer informatie over wat je allemaal gaat leren. Meld je vandaag nog aan. Museum BroekerVeiling is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Vanaf de ringweg Alkmaar wordt het museum met borden aangegeven.

Parkeren kan gratis bij winkelcentrum BroekerVeiling.