Onbewolkt15.1 ℃

Alcco-Alcmaer Computers in Oudorp

Alcco-Alcmaer Computers


Bij Alcco krijgt u nog ouderwets goede service daaronder verstaan wij een snelle afhandeling van reparaties en een eerlijk, deskundig, persoonlijk advies voor iets eenvoudigs als het kiezen van een nieuwe muis tot iets specifieks zoals het samenstellen van uw nieuwe computer.

Reparatie

Bij Alcco focussen we ons op reparatie van computers en is verkoop een extra service. Wij werken sinds het begin van het computer tijdperk al met computers en hebben dus ruim 15 jaar ervaring, met zowel hardware- als softwarematige reparaties.

Hardware

Computers zijn gemaakt door mensen en mensen maken fouten, daarom zijn computers ook niet perfect. Computer componenten kunnen kapot gaan, vaak kunnen we dit maken, maar het is meestal goedkoper om het onderdeel te vervangen.

In principe kunt u alle elektronica bij ons brengen voor reparatie maar we zijn gespecialiseerd in computers (dus ook laptops/notebooks en netbooks) en tablets

Software

Software is ontwikkeld door mensen en daarom is software ook niet perfect maar de meeste softwarematige fouten worden toch echt veroorzaakt door de gebruiker. hoe dan ook soms zit er een softwarematige fout in je bestuuring systeem (bijvoorbeeld Windows) of dit nou komt door een virus of omdat je per ongelijk een bestand heb verwijderd dat belangrijk was voor het besturing systeem, wij kunnen bijna alle fouten herstellen en mocht het niet lukken dan kunnen we altijd Windows opnieuw instaleren en de bestanden terugzetten! (programma’s zijn echter niet over te zetten, en moeten dus opnieuw geïnstalleerd worden)

Met vriendelijke groeten,

Andre kaandorp

Alcco Alcmaer ComputersFoto's van Alcco-Alcmaer Computers

Alcco-Alcmaer Computers image 1
Alcco-Alcmaer Computers image 2
Alcco-Alcmaer Computers image 3
Alcco-Alcmaer Computers image 4
Alcco-Alcmaer Computers image 5
Alcco-Alcmaer Computers image 6

Zoek een bedrijf in Wieringen:

Adres
Neptunusstraat 24
1829 CS  Oudorp
Telefoon
072-5647457
Mobiel
06-45851194
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Alcco-Alcmaer Computers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map