In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juni werden de bewoners van een woning aan de Polderweg wakker omdat er glas werd ingeslagen van hun woning. Vervolgens kwamen er drie mannen met bivakmutsen de slaapkamer binnen.

Er werd aangegeven dat ze geld wilden. De bewoonster werd vastgebonden terwijl haar man klappen kreeg, onder andere met een vuurwapen. Hij raakte gewond toen een van de overvallers in zijn arm schoot met een vuurwapen. De daders gingen op zoek naar geld en naar de kluis. Ze gingen er uiteindelijk vandoor met de kluis en waardevolle sieraden en horloges. De mannelijke bewoner moest ter behandeling van zijn schotwond naar het ziekenhuis.
De daders moeten gevlucht zijn met een auto of bus, aangezien zij een zware en grote kluis bij zich hadden. Opvallend is ook dat de daders tegen de bewoners in het Nederlands spraken, maar onderling in meer dan vermoedelijk hun eigen taal.  

 

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek naar deze overval? Heeft u iets gezien in de nacht van 22 op 23 juni tussen 03.30 en 04.15 uur op of in de omgeving van de Polderweg? Of herkent u de kluis of de gestolen sieraden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.