NIEUWE NIEDORP - De familie De Geus is geschokt na de autobrand van afgelopen nacht aan de Oudeweg in Nieuwe Niedorp. De bedrijfswagen van hun familiebedrijf brandde hierbij volledig uit. Vandaag bleek dat de brand is aangestoken.

Mark de Geus, die op dit moment de baas is van het las- en constructiebedrijf, kan niet bevatten waarom iemand dit zou doen. "Het is mijn busje, al mijn spullen lagen er in en nu is alles weg." Ook de ouders van Mark zijn erg aangeslagen. "Dit bedrijf zit al jaren in de familie. We hebben er jaren werk in gestopt en nu is alles weg", aldus zijn moeder.

Verf
In de nacht van zaterdag op zondag brandde de bedrijfsauto volledig uit aan de Oudeweg in Nieuwe-Niedorp. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar zijn naastgelegen bedrijfspand. Door bewakingsbeelden werd duidelijk dat de brand is aangestoken. Volgens zoon Mark is het niet de eerste keer dat het familiebedrijf doelwit is van kwaadwillenden. Eerder werd dezelfde wagen ondergekalkt met verf.